INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Paviljon V - Bungalovi, Canj

Paviljon V - Bungalovi u Čanju smešten je na površini od 12 hektara. Kompleks cine dva hotela, 17 paviljona i 45 bungalova sa 945 soba [2.500 ležaja] i 6 apartmana. Lokacija Paviljana V i bungalova je između Bara i Petrovca, 1, 5km od magistrale i sela Mišići. Od Bara, sa kojim ga povezuje gradska autobuska linija, udaljen je 13km, od železničke stanice u Sutomoru 4 kilometara, a od aerodroma u Tivtu 42 kilometara.

Toplo i izdašno more, 1 kilometar peščane plaže, ugodna sredozemna klima, plavetnilo, parkovi, čistoća, zabrana saobraćaja u naselju, kulturne priredbe i rekreacija i zabava uticali su da Čanj postane omiljeno turističko mesto.

Sve sobe su sa TWC-om osim onih u kojima je drugacije naznaceno. Za sobe sa klima uredjajem cena se uvecava po ceni iz tabele.

Popusti za decu: Deca do 10 godina, koja spavaju sa roditeljima i dobijaju dečji obrok, plaćaju 50% od cene [polu] pansiona, a ukoliko spavaju u zasebnom krevetu sa dečjim obrokom, plaćaju 70% od cene [polu] pansiona.

Dvoje dece do 10 godina, koja spavaju u istom krevetu i koriste dečje obroke, plaćaju po 50% od cene [polu] pansiona.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.