INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Hotel Villa Fontana, Čanj







Hotel Vila Fontana se nalazi na jednom od najlepsih delova Canja, udaljena samo 200 metara od obale (ali zaista 200 metara), okruzen zelenilom dominira na tom prostoru. Hotel Vila Fontana raspolaze sa 40 lezaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i studijima.Svaka soba ima kupatilo i terasu, a veci broj soba ima klimu, TV i mini bar. Studia su konforna povrsine 25-29 kvadratnih metara i raspolazu sa jednim ili dva pomocna lezaja domenzija standardnih kreveta.  Hotel Vila Fontana je udaljena 5 km od Sutomora i 45 km od aerodroma u Podgorici.


Hotel Vila Fontana sigurno nije najeftiniji hotel u Canju, ali je svakako jedan od najlepsih na ceoj nasoj rivijeru. Hotel raspolaze parking prostorom. Gosti u hotelu imaju obezbedjen prevoz kombijem od autobuske ili zeleznicke stanice. Svai gost dobice rezervaciju stola tokom boravka, imajuci pri tome izbor izmedju dva jela za rucak i veceru, a sest vrsta jela za dorucak. Ukoliko zelite mozete obedovati na terasama baste restorana, okruzeni zelenilom sa predivnim pogledom. 



Svakog petog dana vaseg boravka menja se posteljina u hotelu, a svakog drugog dana poskiri. Hotel poseduje perionicu sa veserajem. Postoji mogucnost kupanja na delu canjske plaze koji je zakupljen za goste hotela, gde mozete iznajmiti plazni mobilijar ili se osveziti u baru. U vecernjim satima (do 23:00h) uzivajte u divnoj muzici na terasi hotela.

Prijava u hotelu vrsi se do 12:00h, a odjava iz hotela je najkasnije do 09:00h ujutru.



REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.