INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Hotel Vila Babovic, Canj



Vila Babovic se nalazi na obali Jadrana, izmedju Bara i Sutomora. Sta cini specificnost Susanjske plaze? U njenoj neposrednoj blizini, t.j. u zaledju plaze, nalazi se borova suma koja zajedno sa morskim vazduhom blagotvorno pomaze u lecenju oboljenja disajnih organa, posebno kod dece i starijih osoba.

Vila Babovic se nalazi na 400 metara od mora. Struktura soba je sledeca: dvokrevetne 5/2, trokrevetne 6/3, cetvorokrevetne 2/4. Na dve sobe je kupatilo, dok su terase natkrivene vinovom lozom i kivijem, gde gosti mogu uzivati u prirodnoj hladovini. U sastavu objekta su mini-kuhinja sa frigo barom, gde gosti mogu pripremiti kafu, caj i ohladiti svoje napitke.

Restoran se nalazi na samoj obali mora, dok ishrana gostiju nije vremenski ogranicena. Hrana je po izboru tako da gost moze svaki dan da izabere jelo po zelji, od vise vrsta ponudjenih.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.