INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Hotel Sidro, Bar



Hotel "Sidro" smešten je u prijatnom ambijentu raskošnog mediteranskog parka. Kategorisan je kao hotel sa dve zvezdice. Posluje u okviru kompanije AD "Luka Bar". Nalazi se u neposrednoj blizini mora i centra grada, a ipak svojim gostima nudi mir i tišinu za odmor.

Kapacitet hotela je 228 ležaja. Ukupan kapacitet restoranskog dela u hotelu je 240 mesta, sa dve terase u parku kapaciteta 100 mesta. Hotel raspolaže sa dva uredjena parking prostora kapaciteta 50 parking mesta.

Gostima koji žele da provedu aktivan odmor i time ostanu u dobroj kondiciji na raspolaganju su sportski tereni za košarku, odbojku, rukomet i mali fudbal.

Trenutno raspoloživi kapacitet hotela je 210 lažaja, rasporedjenih u 85 dvokrevetnih i trokrevetnih soba, 7 luksuznih soba sa francuskim ležajem i 2 apartmana [poslovni i porodični]. Svaka soba ima kupatilo, terasu i centralno grejanje. Apartmani i luksuzne sobe su opremljeni sa klima uredjajem, televizorom, telefonom i mini barom. Osim navedenog u apartmanima i jednoj luksuznoj sobi instalirani su kompjuteri koji su priključeni na računarsku mrežu "Luke Bar" i na njima je obezbedjen pristup internetu 24 sata dnevno.

Restoran hotela raspolaže sa ukupno 150 mesta. Tokom 2004. godine je renoviran, tako da je to sada jedan moderan, klimatizovan restoran sa obnovljenim enterijerom. Pored ovog restorana u hotelu se nalazi i nacionalni restoran sa ukupno 50 mesta, plavi salon sa 20 i kafana sa 20 mesta. U brižljivo njegovanom parku smeštene su 2 terase sa 40 i 60 mesta. Na restoranskim menijima je veliki izbor jela od ribe i morskih plodova, kao i specijaliteta nacionalne kuhinje, upotpunjenih kartama kvalitetnih domaćih i stranih pića.

Ugostiteljski kapaciteti omogućavaju kvalitetno organizovanje raznih svečanosti: koktela, svadbi, rodjendana, seminara, susreta, kako u restoranskom delu hotela tako i na terasama i parku hotela u toku ljeta, po čemu je hotel prepoznatljiv u gradu.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.