INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Hotel Vidikovac, Bar






Hotel se nalazi u mestu Bušat, opština Bar. Postao je izuzetno popularan po neverovatnom pogledu na more. Pravo mesto za totalno uživanje. Hotel raspolaže sa 21 sobom [2-3-4-5 krevetne] i jednom dupleks sobom [7 ležaja]. Sve sobe su klimatizovane, imaju TV, frižider i terasu sa pogledom na more.

Parking je obezbedjen. Ispod hotela je privatni bazen za goste hotela. Udaljenost od hotela do plaže je 350m, do centra Bara 13 km, do centra Ulcinja 10 km, do prodavnice 1 km.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.