INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Hotel Monte San Aquamarin, Budva







Apartmani hotela Aquamarin su namenjeni gostima sa najvišim zahtevima. Prostrani, sa delom za spavanje i delom za komforan dnevni boravak i terasama pružaju gostima mir i komfor za odmor ali i pre svega zbog direktnih telefonskih linija i lake veze sa Internetom, za rad pre svega poslovnim ljidima.

Sve sobe su vrhunski opremljene i gostima pružaju uslove za idelan odmor. Pored kupatila sa fenom za kosu svaka soba ima klima uredaj sa mogucnošcu individualnog podešavanja, mini bar, kablovsku televiziju, direktan telefon, a vecina ima i sopstveni balkon.

Tokom letnje sezone našim cenjenim gostima je na raspolaganju i hotelska plaža koja se nalazi na delu Slovenske plaže preko puta našeg hotela. U cenu aranžmana je ukljuceno korišcenje plaže sa kompletnim plažnim imobilijarom.

Restoran Aquamarin može da ugosti sedamdesetak gostiju u luksuznom ambijentu, sa velikom terasom na kojoj se cuju talasi i oseca miris mora...
Bašta restorana svojim gostima omogucuje uživanje u specijalitetima nacionalne i medunarodne kuhinje uz miris mora i borove šume.

U sklopu hotela se nalazi i igralište za najmlade koje se sastoji od bazena i raznih sprava na kojima se deca bezbedno mogu igrati. Hotel takode nudi uslugu cuvanja dece.

Ako želite na trenutak da se opustite pre ili posle napornog dana, tokom cele godine našim cenjenim gostima na raspolaganju je sauna. Ako želite da sa mora vidite našu prelepu obalu sa mnoštvom lepih i skrivenih uvala hotel Aquamarin Vam i to nudi. U ponudi je i gliser za 8 osoba sa skiperom [vozacem].

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.