INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Hotel Adrovic, Budva






Hotel „Adrovic“ se nalazi na obali preko puta poznatog čuvenog hotela „Sveti Stefan“. Da vaš odmor bude potpun hotel vam nudi restoran vidikovac kao i cafe bar na samom vrhu hotela. Gosti hotela „Adrovic“ mogu koristiti veliku gradsku plažu koja je opremljena svim potrebnim rekvizitima za ugodan boravak na plaži.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.