INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Hotel Miron, Rafailovici







Neposredno pored morske obale u centru Rafailovića nalazi se hotel Miron sa tradicijom od 2004 god. Bečićka plaža koja neposredno u blizini hotela, proteže se u dužinu oko 2km, i proglašena je za jednu od najlepših plaža na Mediteranskoj obali.

Ime hotela potiče od Grčkog vajara Mirona koji je napravio statuu diskobola koja je zaštitni znak hotela. Porodično obeležje hotela je da su se osnivači hotela Miron,otac i sin , bavili drevnom impresivnom veštinom bacanja diska. Ljubazno osoblje, kvalitetna usluga, učinili su da hotel Miron postane jedan od najtraženijih objekata za odmor i letovanje.

Hotel raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i apartmanskim smještajem kapaciteta 6 dvokrevetnih, 2 trokrevetne sobe, 4 apartmana i jedan studio. U sklopu hotela se nalazi restoran i konoba koja odiše mediteranskim duhom što će učiniti vaše obedovanje nezaboravnim doživljajem koji će te rado pamtiti.

Klimatizovani smještaj, neposredna blizina mora, impresivan dizajn, su elementi koji svrstavaju hotel Miron među najprijatnije objekte za vaš odmor.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.