INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Hotel Kosta`s, Podgorica






Hotel Kosta’s raspolaze sa super luksuznim apatmanima koji su klimatizovani, opremljeni kolor TV-om sa satelitskim i zemaljskim programima, telefonom sa prikljuckom na internet, muzickom linijom sa CD-om, mini-barom sa ekoloskom negaziranom vodom za pice [topla i hladna], antialergijski klimatizovanim dusecima. Svi apartmani imaju kuhinju.

Odredeni broj apartmana poseduje i racunare, saune, gladijatore, Jacuzzi i hidromasazne kade. Apartmani su od 40m² do102m².

Kapacitet kojim raspolaze Hotel Kostas je 46 lezaja [van standarda 2, 20x0, 90 singl i 2, 20x 20, 20 duplex-francuski]. U sklopu hotela su i restoran, salon, kafe koji radi non-stop, salon za masazu po potrebi dostupni svim gostima. Hotel poseduje i bogatu kolekciju umetnickih slika.

Hotel Kosta’s nudi poslovne i turisticke aranzmane i rent-a-car usluge kao i prevoz gostiju od aerodroma do hotela i obrnuto. Takodje poseduje i parking za automobile i turisticke autobuse koji je kompletan pod video nadzorom. U blizini hotela je i stadion tako da sportisti mogu obaviti i adekvatne treninge.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.