INFORMACIJE O CRNOJ GORI

Republika Crna Gora se nalazi na jugoistoku Evrpskog kontinenta tacnije u samom centru Balkanskog poluostrva. Prostire se na povrsini od 13815 kilometara kvadratnih i nju cini populacija od 650580 stanovnika. Crna Gora sa svoje juzne strane izlazi na Jadransko more i posjeduje obalu u duzini od 294 km, dok se sa drugih strana spaja sa visokim planinama Balkana. Njena teritorija predstavlja bogastvo reljefa jednog mjesta nezabiljezenog u svijetu.



Na takvom malom prostoru koji zahvata Crna Gora priroda je bila veoma unosna. Ne postoji takvo malo mjesto u svijetu koje posjeduje toliko prirodne ljepote, na moru 106 km pjeskovitih i pjescanih plaza, dok na drugog kraju zemlje veoma visoke planine kao sto su Durmitor, Lovecen, Prokletije koje su odvojeni kanjonima Tare, Lima i drugih prelijepih rijeka.

Pretrazi sajt

Hotel Djurkovic, Petrovac na moru

Hotel Djuric je objekat koji se nalazi u Petrovcu na moru na oko 200m udaljen od glavne Petrovacke plaze. U sklopu objekta se nalazi 20 luksuzno opremljenih soba, recepcija i restoran koji pruza usluge ishrane svojih gostiju. Sobe koje se nalaze u objektu su razlicite po broju lezaja. Tako se u najboljoj meri moze izaci u susret najraznovrsnijim zahtevima gostiju.

Sve sobe su opremljene svojim kupatilom, air-conditionem, kablovskom televizijom, kuhinjom sa friziderom, telefonom i terasom. Cetiri dvokrevetne sobe su jedine koje nisu sacinjene iz dve prostorije, sve druge sobe su vece i cine ih dve prostorije koje su fizicki potpuno odvojene. Deset trokrevetnih soba, i sest cetvorokrevetnih soba koje su ujedno i najkomforniji smestaj u objektu.

U objektu se podrazumeva svakodnevna usluga sobarica, svakodnevna promena peskira kao i zamena posteljine svakih pet dana. Nesto sto ne treba zaboraviti je mogucnost pranja stvari koje su Vam neophodne u nasem veseraju. Sobe imaju potpuno opremljenu kuhinju sa friziderom za najneophodnije potrebe jedne porodice. Posebno zelimo da istaknemo da u nekim sobama se pruza fantastican pogled preko nase palme koja je najveca u Petrovcu.

Od dvadeset soba samo dve nemaju svoj balkon, dok ostale poseduju lepe terase sa stolom i stolicama. Moguce probleme sa snabdevanjem vodom smo prevazisli na taj nacin sto smo stvorili svoje rezerve vode koje se brinu za odrzavanje normalnog pritiska te nestajanja vode nama.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874232
+38164 9874264

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.